"My characters shall have, after a little trouble, all that they desire."

Imorn är det ingen skola och jag tänker på att spendera kvällen med att titta på min favoritfilm (: Den är så sjukt underbar och sorglig! Fan vad jag älskar den, haha^^


EHHHH! James McAvoy är lovely x10000! <3

Notering: Jag är inte så säker på det här med favoritfilm. För jag har ingen aning vilken min favoritfilm är.
Det kan vara Harry Potter som jag älskar så sjukt mkt att jag kan alla repliker, kan se alla filmerna hur många ggr som helst utan att tröttna o allmänt är världens nörd.
Andra alternativet är Notting Hill, liksom det är en klassiker o jag älskar den. Jag får en sån jävla känsla i mig av den.
Sen då det tredje alternativet; Becoming Jane! Jag såg den en gång på Canal+ o köpte den direkt efter. Jag grät i mer än 20 min av den första gången. När jag hade köpt den så såg jag på den 3 dagar irad.

Jag tror att mitt svar får bli Harry Potter! Så jag ska visst se på en film jag bara älskar väldigt mkt idag, haha (:

You always want what you can't have but I've got to try

Vi hade orientering idag. Det gick väl bra. Jag var med mina små vänner Hanna, Linnea & Sofia. Och vi svarade på alla frågor, woho! Grymt! Sen när vi skulle tillbaka tänkte jag och Hanna gå en liten genväg och sen satte vi oss på en bänk för att vänta på Linnea & Sofia. Vi satt där och prata lite om saker (puss på dig, Hanna, du är bra <3). Men när vi suttit där i 10 min typ kändes det lite konstigt att våra 2 små andra vänner inte kmt än. Det slutade med att vi kom tillbaka efter idrotten var slut (Y) Men vår idrottslärare var snäll och brydde sig inte (:

Men nu sitter jag hemma och äter det sista på min polkagris med cola smak! :( Köpte den av min brorsa för han säljer för sin klass o den är fett god! Ska nog se lite på 90210 nu innan idol börjar <3 Puss!
Och imorn är det inge skola (: Så jag sticker in till stan med Hanna, Linn & Linnea <3 Puss igen!


Typ cool men lite småläskig mask som fanns vid ett ställe man skulle hitta på orienteringen. Såg ut som nåt skulle komma ut ur den xDIf I could dim the lights in the mall and create a mood
I would
Shout out your name so it echos in every room
I would

That's what I'd do, That's what I'd do to get through to you

 

JAG KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ FOR YOU I WILL MED TEDDY GEIGER! DET ÄR GAAALET!


Forgive me if I stutter from all of the clutter in my head


Wondering the streets, in a world underneath it all
Nothing seems to be, nothing tastes as sweet as what I can't have
Like you and the way that you're twisting your hair round your finger
Tonight I'm not afraid to tell you what I feel about you.

I'm gonna muster every ounce of confidence I have
and cannon ball into the water
I'm gonna muster every ounce of confidence I have
For you I will

For you I will (Confidence) - Teddy Geiger
Annie (usch) & Ethan (<3) från 90210!


Cause I could fall asleep in those eyes like a water bed.

Woho! Skolan gick inte överdrivet segt!
Tisdagar brukar alltid kännas assegt för det är min senaste dag + att jag har 2 timmars lunchrast utan nåt att göra på -.-' Men första lektionen, medieproduktion, som också är 2 timmar gick snabbt o det var kul :D Vi fick arbeta med photoshop o läraren babbla int hela lektionen så xD Efter skolan stack jag iaf o klippte mig, vilket verkligen behövdes! Min lugg var skitlång -.-' Nu sitter jag här och lyssnar lite på Teddy Geiger (: Han verkar rätt bra, men 'For you I will (confidence)' är definitivt bäst, lyssna på den! Puss!


Snygg matilda! hoho! Men ja, jag behövde då klippa mig (;


London om 4 dagar!!!

I can't see much of a future unless we find out what's to blame

You spurn my natural emotions
You make me feel like dirt
And I'm hurt
And if I start a commotion
I run the risk of losing you
And that's worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
You shouldn't've fallen in love with

Ever fallen in love - Buzzcocks

Sleeping through the day 'cause I work all night, get out the way things are coming a-live.

Igår tänkte jag på en sak. Eller pappa tänkte på den saken. Men jag tänkte på saken imorse. Och det är att imorse när jag vaknade så var allting som vanligt förutom att jag vaknade vid 9. Jag vaknade i mitt rum som har minst en Fernando Torres bild på varje vägg, ett stökigt skrivbord jag aldrig orkar städa och en överfylld bokhylla jag aldrig orkar (läs: vill) rensa. Men när jag vaknar upp en vecka framåt idag så kommer inte dagens planer vara att plugga. Jag kommer inte heller vakna upp i mitt fina rum som skvallrar om att personen där inne tycker om Torres en del. Nej nej, jag kommer vakna upp i ett hotell rum jag flyttat in i dagen innan. Dagens planer kommer vara shopping och fotbolls tittande på en pub tsm med pappa, men även min kompis Joshi och hennes pappa!

Hur nice låter inte det alltså? :D Men det finns fortfarande ett problem och det är vad jag ska göra första dagen i London. Jag och pappa kommer kma fram till hotellet typ mitt på dagen så man hinner fortfarande med lite shopping. Troligen får det väl bli lite Oxford Street för vet inte om vi hinner det de andra dagarna kom jag på nu!

Lördag: Oxford Street?
Söndag: Primark (?) & Fotboll!
Måndag: Westfields, sen ALL TIME LOW!
Tisdag: Notting Hill & något meeeer nog. På kvällen ska pappa på konsert!
Onsdag: HEEEEEEEEEEEEEMMMMM :((((((

Another lover's goneSeriöst, den här låten är fett bra! Längtar till hans skiva kmr! :D
Och nej, människor, jag har inte glömt bort Robin Bengtsson ;)

Look over there, another fight. I guess I should have seen the warning signs.


Alltså jag hade lätt gått om det vart i Sverige ;) Fett synd att sånt här typ bara är i USA :s
Iaf sånt med band o så som jag gillar^^

Hur som helst, jag har vart uppe i lite mer än en timme o jag har redan ätit frukost, hjälpt pappa bära plankor o titta lite på True Blood ;D Jag följer egentligen inte True Blood, men fastnade framför avsnittet x]
Men nu ska jag gå efter mitt schema och göra det pluggande som jag tänkt :D Sen efter det blir det att rensa bland mina kläder, annars får jag inget nytt av mina föräldrar i London haha ;) Och tillslut efter det blir det Liverpool - Hull! :DD


My sky has turned vanilla like sugar sasparilla

Nu ska jag sova! Är ovanligt trött, brukar aldrig vara trött vid den här tiden. Men skriver ner allt plugg jag har så jag inte glömmer bort nåt.

Måndag:
Matteprov
Utkast till svenska novell klart

Tisdag:
Engelska häfte klart
Arbete om Sverige Demokraterna klart

Onsdag:
Läst SO häfte
SO prov? (Christoffer säger det men jag vet inte alls xD)

Saker jag behöver göra imorn:
Göra färdigt mitt utkast
Plugga matte
Göra det sista på arbetet om SD

På söndag:
Repetera matte
Göra klart engelska häftet

Måndag/ &Tisdag:
SO häftet

Vet att det inte är kul att läsa om hur jag ska plugga men hey, låt oss hålla tummarna för att jag faktiskt gör allt den dagen som jag tänkt mig? Jag är ju sjukt bra på att skjuta upp allting till sista dagen -.-'

Don't wake me up. Baby I'm in love and I'm dreaming so much but I don't ever wanna stop.

Dagen blev bara rätt när jag går från tågstationen och är på ganska dåligt humör, men så ser jag Emil & Nawar! Då blir man fett glad :D Så jag var lite med dem o sen så vänta jag på tåget med Nawar, men det blev ist att han följde mig till min buss, haha. Sjukt härligt att prata med nån som skrattar åt sånt som jag mådde lite dåligt över att jag gjort. Det gör hela situationen lite lättare^^ Men påvägen till bussen så träffa vi Fanny&Felicia :D Jättelänge sen man träffa dem med så det var sjukt härligt! Sen fick jag springa lite till bussen men det spela inte nån roll riktigt (: Detta utspelade sig då under ungefär 10 min men ändå! De 10 minutrarna gjorde typ min dag som annars var ganska dålig!


I skolan!

Nu är jag hemma och saker är tyvärr inte lika bra för en sak hände.
Och jag fattar att jag verkligen förstört allting.
Jag önskar bara att jag inte hade förstört det så mkt redan från början.

Men puss på alla som typ gjort min dag idag <3


Och nu sprang jag ut lite snabbt för jag såg Maja & Linnéa gå förbi (: Följde med dem till bussen och sedan åkte jag med dem in till centrum och sen åkte jag hem xD Men det var fan värt som fan, as härligt att träffa dem :)<3


I've fought it for a long time now while drowning in a river of denial

Woho! Idag blev samhällskunskaps arbetet om Sverige demokraterna uppskjutet :D Till på tisdag! Glad Matilda! Iofs betyder det att jag har typ massa arbeten att göra nästa vecka men ändå! Typ 6 st läxor som ska vara inne nästa vecka (fast 2 st är prov) men jaja, det behöver jag inte göra nu låtsas vi som :D Nu ska jag göra färdigt medieproduktions läxan!


Britain's finest secret agent, licensed to kill. Mixing business with boys and thrills.

Det här helt otroligt, samhälls uppgiften går faktiskt rätt bra just nu :o Smsar lite med Chrille samtidigt också, då blir det lite roligare^^ Sen har jag glass också, vilket gör det godare :D (det där låter bara skumt, haha)
Aja, nu ska jag återgå till arbetet! s'later!


But I'm so sure this isn't you but I don't know how to reach you and I need to.

Idag hade vi skolfoto och det gick väl helt okej, jag blev sjuktful på klassfotot och ensambilden men ändå! Finns inte så mycket att säga om dagen. Jag hade två lektioner; idrott och engelska. Fast på engelskan så grät jag nästan av skratt när Chrille ritade folk på tavlan, haha! Sedan blev det glada nyheter om att vi har fått världens jävla SO arbetsuppgift till på fredag för att vår lärare är sjuk, jippi! Jag måste läsa alla sverige demokraternas åsikter o sen skriva massa skit om det -.-'

Snälla söta (finns ingen ironi där, nej nej) Chrille ritade mig som en gris! SNÄÄÄLLT! Nej inte en gris, en halv gris typ! Ser ni hur den är av på mitten men fortsätter sen ? haha! (gubben ritade några andra)


HAHAHAHHAHAHHA! seriöst, detta fick mig typ att gråta av skratt. O sen så trodde några andra att Chrille ritade engelskaläraren när han ritade mig, hahaha :( (Därför det står Sofia inom parantes) Men Alexis vart ju fan bäst, haha!

Like an atom bomb about to oh oh oh oh oh explode!

mcfly don't stop me now

Dagens låt!

Älskade McFLY <3

I'm gonna go go go, there's no stopping me

Saker som äger just nu:

- Nästa vecka åker jag till London och ser All Time Low :D
- För att göra detta ännu bättre, så träffar jag samtidigt min Joshi ^_^<3 Och det kmr bli bäst!
- Jag hade massa plugg, men idag så flyttades typ alla prov fram :D
- You Me At Six är förband till Paramore och jag har biljett!!!!!! <3
- Jag har troligen kommit på ett sätt så jag kan stå längst fram på YMAS/Paramore utan att skolka ;)
- Det finns massor med glass hemma :DD
- Det verkar som att det går framåt i att glömma en viss person för mig (:
- Jag tror&hoppas att en annan sak bara kan bli bättre (annars hamnar denna punkt på minus listan)
- Idag så visas en Liverpool match på tvn som inte är Premier League, dem brukar inte visas på canal+sport som jag har, så blev asglad!

Minus listan
- Jag borde ha börjat med SO läxan, vilket jag inte har gjort! Men kanske hinner det på en halvtimme innann idol? xD

Don't stop me now, I'm having such a good time

Jag hatar att plugga och att jag alltid gör saker i sista minuten.
Har detta som jag behöver göra:
- 2 mattehäften (prov på torsdag (y)
- Läsa samhällshäfte på 35 sidor, kunna typ vad hela handlar om oxå (till torsdag)
- Bild till medieproduktionen (till fredag)
- Engelska glosor (till imorgon)
- Läsa till s. 100 i Ett ufo gör entré (till på onsdag)
- Skriva utkast till novell (Och jag som inte ens kmt på ett minne att skriva om) (till på måndag nästa vecka)

Jag kanske ska satsa på att inte göra allt i sista minuten?
Borde plugga nu men orkar inte för jag är så jääävla hungrig.

Btw, rubriken är bara liiite ironisk.


What's that? A hat. Crazy funky junky hat.

Låt oss beskriva dagen genom bilder :D
Now we're heading for a heart heart heartbreak

Dagens bästa:

Hittade 2 Nick Hornby böcker i mina föräldrars bokhylla, då blir jag glad ^_^

Annat bra:
+ 90210 har säsongspremiär! Dock utan Ethan men jag får väl överleva^^
+ Melrose place har premiär, hoppas verkligen att den är bra :D

Dagens sämsta:
Jag såg en viss person som jag inte vill se. Eller det vill jag ju egentligen, men det har inte med saken och göra.

Annat dåligt:
- 10 things I hate about you har säsongsavsluning :( Hoppas det blir en till säsong!
- En viss person kan börja bete sig som en kompis, det skulle vara trevligt.

Dagens bilder:

Medieproduktion, haha (:


Och jag är ju lite för snygg ändå (även fast bilden är ful) i Chrille's keps ;)

About a boy

Vi ska läsa en bok i engelskan och först hade engelska läraren tänkt ta About a boy av Nick Hornby. Men hon ändra sig eftersom nån/några verkade ha läst den. För vi fick skriva brev till henne om oss själva och då skrev jag just vilka böcker jag läser just nu, och en av de råkar vara About a boy. Hade vart fett skönt om vi fått läsa den för den är asbra o jag har läst typ halva boken ;D Det var lite fail :( Men hoppas boken vi får läsa ist är en lika bra bok! Fast vi ska läsa böcker i svenskan också :D Matilda gillar!


Jävligt bra film, och bok!


You say it best when you say nothing at allJag tänkte att jag faktiskt skulle uppdatera genom att skriva något om mitt eget liv. Allt jag skrivit om på sistone är visst bara typ fotbollsmatcher och olika kändisars födelsadagar osv. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så^^ Två bilder på mig fick ni iaf, vilken lycka. Dem är faktiskt tagna med min mobil, har köpt en ny mobil som tar rätt nice bilder! Köpte en Samsung Ultra Touch, fast mamma&pappa sponsra med en del pengar, annars hade jag aldrig haft råd xD Nu ska jag bara betala tillbaka! Men snälla som dem är så får jag göra det efter jag vart i London <3 Så eh ja, juste. Jag ska till London igen :D Jag åker med pappa i 4 dagar och jag kmr se All Time Low där :DD

Det här med att uppdatera gick riktigt bra, jag svamlade inte bara. Nej då! Nu ska jag nog se på The OC <3 Eller göra lite läxor så jag slipper det sen.. Hmm, The OC eller plugg? Haha

In your eyes I thought I saw my heaven and now my heaven's gone away

I thought that you'd be loving me.
I thought you were the one who'd stay forever.
But now forever's come and gone
And I'm still here alone.

'Cause you were only playing,
You were only playing with my heart.
I was never waiting,
I was never waiting for the tears to start.

It was you who put the clouds around me.
It was you who made the tears fall down.

It was you who broke my heart in pieces.

It was you, it was you who made my blue eyes blue.

Oh, I never should have trusted you.RSS 2.0