I wanna be your eyes; so that you can see, what you've done

Världens bästa You Me At Six!

Poker Face - You Me At Six
En egentligen rätt dålig låt (enligt mig vill säga) har aldrig varit så här bra!Sugar We're Going Down - You Me At Six
Bra låt som blir ännu bättre!


Akustiskt av You Me At Six:

Finders Keepers (Acoustic Version) - You Me At Six


Jealous Minds Think Alike (Acoustic Version) - You Me At Six

I was trying to play it cool, chilling with my friends, trying to pretend that I didn't notice you.
AWWW! Tyckte bara det var gulligt! (: Hyypia lämnar alltså Liverpool efter 10 år i klubben :/ Tycker det är lite konstigt att han inte fick starta idag i Tottenham matchen med tanke på att det är hans sista match för Liverpool. Hur som helst så är han en riktigt grym spelare och det är synd att han lämnar Liverpool. Något annat som är synd är att jag inte kan se Tottenham matchen eftersom ingen kanal som jag har direkt sänder den. Istället får jag spela in den inatt och se den imorn efter skolan.

We get high, we let go. We've got more than we know.

Efter dagens shoppingtur med Farmor så finns det nu 8 st nya böcker i min bokhylla ;> Den underbara bildkvaliten kan vi tacka min mobil kamera för!

Cecelia Ahern: PS. I Love You
Vikas Swarup: Slumdog Millionaire
Jane Austen: Sense and Sensibility
Jane Austen: Mansfield Park
Joyce Carol Oates: My syster, My love
Louise Rennison: "...then he ate my boy entrancers."
Louise Rennison: Angus, thongs and full-frontal snogging
Louise Rennison: "It's OK. I'm wearing really big knickers!"

Tack och lov att böcker finns med tanke på hur bra vän jag är med mer tekniska prylar just nu..
Min mobil stänger helt plötsligt av sig typ hela tiden. En del knappar funkar inte på min mobil (IGEN!). Msn funkar fortfarande inte och jag vet verkligen inte hur jag ska fixa det.
Sen är jag inte särskilt förtjust i teknik lärare heller just nu, men det är en annan historia!

You used to shine so bright but I watched all of it fade

Jag tänkte bara meddela er om att jag just har borstat tänderna. Vilket betyder att Matilda kommer gå och lägga sig innan klockan har slagit över till nästa dygn denna dag. Mina föräldrar kommer bli överlyckliga. Dem tror att min trötthet beror på att jag går och lägger mig mellan 01.00-03.00 varje dag. Kan inte förstå varför, finns ingen logik i det där. (Känn sarkasmen) Nu ska jag gå och drömma om Tommy Bastow! Eller Dave The Laugh. Haha!


Tommy Bastow! Vem annars liksom? Duuuuh! Haha

I love the way he plays it cool. I think that he is beautiful.Beställt! Så snart kan jag dreggla över Dave The Laugh igen :'] Okej, jag har filmen på datorn men inget extra material liksom! Priset blev cirka 180 kr och jag beställde från England (HMV) då. Hade jag beställt McFLY dvdn bara och från Sverige hade bara den kostat 150 kr ungefär. Sverige suger med sina priser...


Bellah! Titta! Dave The Laugh vs Masimo! HAHAHA

Remember when we scratched our names into the sand and told me you loved me


Saker som har präglat mina & Emmas skolår. Saker som vi båda älskar helt enkelt. Eller saker som kanske bara den ena älskar.

When you walk through a storm hold your head up high and don't be afraid of the dark

Dessa underbara fotbollsmatcher:

Manchester United 0 - 0 Arsenal

West Brom 0 - 2 Liverpool
(Gerrard&Kuyt)

Chelsea 2 - 0 Blackburn
(Malouda&Anelka)Kuyt & Gerrard på bilden.Every day we started fighting, every night we fell in love


Maxie herself, jag menar Hitler.


En Maxie (juste, Hitler!) med en Emil (:


En Hitler med hennes trogne följeslagare Fay! ;D


Att ta kort med Hitler var en populär aktivitet när han uppstod från de döda på Skolans dag.
(från vänster; Emil, "Hitler", Fay & Nawar)


Dessa är då bilderna från Skolans dag då jag var lilla Adolf Hitler. Enjoy!
Och ja, jag var otroligt road av att skriva texterna under bilderna...

This time I'm mistaken for handing you a heart worth breakin’

Jag orkar inte blogga. Eller prata om det för den delen heller. För då skulle jag behöva erkänna det för mig själv och någon annan. Och jag kan inte ens erkänna det för mig själv. Konstigt inlägg. Jag behöver en bra fotbolls match. Missar Man Utd - Arsenal matchen (Som jag tkr Arsenal ska vinna [;) imorn men söndag får bli en hel dag med fotboll på tvn. Först är det West Brom - Liverpool som får följas av Chelsea - Blackburn. Nu när det inte är så mycket i skolan så hinner jag följa de fotbollsmatcher som jag vill följa, vilket är jätte härligt! Fotboll är perfekta medicinen för att man ska tänka på annat, iaf för mig. Jag blir helt inne i matchen och kan inte tänka på något annat. Sen efteråt så tas hjärnan upp av det antingen positiva eller negativa slut resultatet. Oh, vad jag älskar fotboll! Ska även försöka tröst shoppa lite imorn. Först med några kompisar i stan och sen lite "online" liksom! Har en hel lista på saker jag vill köpa, haha, men det är nog bäst om jag väljer bort lite. Det är illa när jag har pengar alltså ;) Just nu så  väger jag mellan att gå och lägga mig och få bra med sömn för engångsskull eller att titta på Bridget Jones lite. Tyvärr så är det senare alternativet mer lockande..


2 saker som måste beställas!


Footballer of the year: Steven Gerrard

"He's scored 23 goals, passed countless landmarks and was today named Footballer of the Year by the Football Writers' Association... "   

                       

"But I've had fantastic help along the way from everyone at this football club. My family and friends come every time I play and everything I achieve in football they are a very big part of that because they are there for me 24 hours a day, seven days a week. But the biggest thank yous have to go to the manager, the coaching staff and my team-mates. Individual awards are great but you don't win them without great help from those people."  - Steven Gerrard
Mina åsikter om detta behöver jag inte skriva, det är bara att lägga in ett citat från Pepe Reina:
"I am happy with it. It's fully deserved - and not just in terms of England, but for the whole world. This season he has been superb - our best player, the best player in England and the best player in the world.


För övrigt så är 23 mål bara för den här säsongen, han har gjort över 100 mål för Liverpool annars ;) Och alla citat och sånt är taget från Liverpoolfc.tv.

And I can't breathe without you, but I have toI don't know what to be without you around


I wouldn't have nothin' if I didn't have you

Före:


Efter:


Det var nog inte illa. Men jag måste vänja mig! Jag menar Mitchel Musso's hår är heeelt borta!
Hans hår var liksom såhär, jag kan inte beskriva det.. men ändå!
R.I.P hans hår.
Ska hälsa hans nya hår välkommen nu.

"What value will there ever be in life, if we are not together?"


Becoming Jane


Nu vet jag definitivt vad jag ska göra efter att jag läst lite no. Se på Becoming Jane. Någon förvånad? Jag ser ju inte på den sååå ofta ändå ;) Men nu tycker No boken att jag ska läsa i den, nationellt prov i kemi imorn. I två och en halv timme. Matilda har aldrig varit lyckligare!


The ice age is coming, the sun's zooming in

Inatt drömde jag om att jag var Miley Cyrus och var påväg att bli mördad av en som varit med i några avsnitt av Skins i säsong 3. Såg till att vakna innan jag skulle bli mördad. Han mördarens hjälpreda var Kay Panabaker. Tror dem skulle hämnas för att han mördaren hade varit kär i min mamma men hon hade blivit ihop med min pappa. Då skulle dem alltså döda mig eftersom jag var deras barn, som dem hade fått tillsammans. Det var en ganska udda dröm helt enkelt. Och när jag snackar om min "mamma/pappa" så är det dem föräldrarna jag hade i drömmen jag menar. Alltså Miley Cyrus föräldrar.  Jag vaknade iaf av att jag låg på min Miley Cyrus bok som jag läste innan jag somnade, haha.

Nu pluggar jag historia så ska fortsätta med det. G-vg prov imorn. På tisdag är det nationellt prov i no, min skola har kemi. Jippi, jag som älskar kemi! (Känn sarkasmen) Såren läks ändå senare på tisdagen då jag efter skolan ska in till stan med mamma. Ska titta på lite skor och så till balen, sen är hon även söt mamma som köper en ny Torres poster till mig. Hon erbjöd sig att köpa en ny när hon såg hur ledsen jag blev av att jag råkade göra sönder den. Jag hade troligen köpt en ny själv men ändå snällt av henne (:

I took a chance, I took a shot and you might think I'm bulletproof but I'm not

Ja, fantastisk match igen :'] West Ham 0 - 3 Liverpool!

Steven Gerrard stod för två av målen, Ryan Babel det 3e.
Nu ligger Liverpool först i tabellen men Man Utd har två st matcher mindre spelade. Men dem har en derby match framför sig mot Manchester City som kan bli tuff. Sen även en match mot Arsenal lite senare. Så vi kan bara hoppas på hur det går (iaf jag)!

Förutom fotbollen så såg jag även på Atonement idag. Den var lika bra som vanligt, jag grät lika mycket som vanligt. Nu ska jag fixa lite låtar från youtube jag inte orkat fixa tidigare till min mp3. Troligen plugga lite historia samtidigt. Sorgligt nog så får jag mycket mer gjort på dessa sena tider...Everytime I think of you I always catch my breath


Tyler Hilton - Missing You

Ni kanske har hört talas om Tyler Hilton. Han spelade iaf Chris Keller i One Tree Hill och har även vart med i Taylor Swift's musik video för Teardrops on my guitar. Hur som helst så har han gjort denna helt fantastiska låt. Ni kanske har redan hört den för det är den låten som först spelas upp på min playlist här på bloggen. Men om ni inte har hört den så lyssna på den nu! Annars kan ni bara njuta av Daniel Agger ;) Fantastisk fotbollsspelare i Liverpool och resten om han kan ni nog räkna ut själva, liksom varför tror ni jag tog just den här videon till låten? ;)

Btw, vid 1:00 är det målet han gjorde mot Blackburn. Det är helt fantastiskt! Och juste, den matchen spelades på min födelsedag, hehe! (:

'Cause if anyone can make me fall in love, you can.

Bellah tycker att jag ofta bloggar på konstiga tider (det vill säga natten) så nu gör jag det igen! Har sett på Penelope men borde nog sova nu för ska om mindre än 5 timmar, h-e-h-e. Duktigt! Var förresten inte i skolan idag (igår) för jag hade så ont i magen så jag knappt kunde stå upp eller sitta ner för den delen. Eller var där första lektionen som jag egentligen bara spenderade med att hitta den mest liggande positionen som funkar när man sitter på en stol. Sen stack jag då till en dietist (alltså för mina matallergier) och efteråt så skjutsa pappa hem mig för jag mådde så dåligt :/ Så där har ni min livshistoria!


Ignorera mina ögon!

Uppdatering: Misstänker att blogg.se är konstigt då detta tydligen publicerades den 7e maj när det egentligen var den 9e. Typ klockan 2 på natten med och inte vid 9 på kvällen xD

I try to laugh about it, cover it all up with lies. I try to laugh about it, hiding the tears in my eyes 'cause boys don't cry.


Upptäck London - Finns med Aftonbladet denna vecka.
Linne - Atticus (junkyard.se)
Rosa aphalsband - Portobello rd market, London <3
LFC halsband - Liverpool merch (http://store.liverpoolfc.tv/)
Jag var bara tvungen för jag älskar halsband och det där är mina favorithalsband. Och jag älskar mitt Atticus linne. Och jag älskar London, haha.

När mamma kom hem idag så hade hon köpt aftonbladet, bara för att jag skulle få boken om London. Jag hade inte ens sagt till henne så det var jättegulligt av henne att tänka på mig, att jag säkert skulle vilja ha den. Pappa tyckte "det är som att ge knark till en narkoman", och han har nog rätt, haha, även fast han skoja lite med jämförelsen. För övrigt känner jag att jag måste fixa mitt msn snart! Och kanske fortsätta plugga till historian imorn...

Now it’s too late for you and your white horse to come around

Idag var det ett nationellt prov i matte c. Min koncentration var helt otroligt dålig, och det beskriver nog hur provet gick med. Men matte är ändå inte ett av mina bästa ämnen så lite förväntat :) Just nu sitter jag här och ska skriva en fördjupning om Hitler. Vi har fördjupnings skrivning på torsdag, som MVG arbete i historian. Men jag tänkte prov skriva en fördjupning redan nu så jag är lite extra förberedd. Jag har fixat alla mina anteckningar och markerat vilka sidor i boken jag kan behöva använda. Så kanske bäst att sätta igång nu innan klockan blir alldeles för mycket. Har väl planerat att ringa Bellah sen som är hemkommen från London eller kanske så tittar jag på det senaste Gossip Girl avsnittet istället <3

Förresten så är jag smart, eller inte särskilt egentligen. Jag skulle ta ner min Torres poster från väggen igår och självklart var jag för hastig i mina rörelser så att den gick sönder! Grejen är den att jag kan inte ens kan komma ihåg varför jag skulle ta ner den. Dum Matilda, alltså.Am I crazy or falling in love? Is it real or just another crush?

Woho, är färdig med tekniken :D Så nu ska jag sätta mig lite med historian och sen gå och läsa min Hitler bok. Samtidigt tänker jag lyssna på David Archuleta så då känns inget lika jobbigt. Ganska avundsjuk på Bellah som såg han live i fredags då han var förband till McFLY! Så avundsjuk x2 där alltså ;) Men jag fick ändå höra både David & McFLY genom telefon så, tack Bells :']


Hade kunnat slå ihjäl Barton (Newcastle spelare) idag då han tacklade Alonso. Helt onödig tackling med. Barton fick rött kort så det var bra men Alonso fick fan bäras ut från planen, pga en tackling! Men tydligen så har Barton både suttit i fängelse pga misshandel på en tonåring och varit avstängd 6 matcher då han misshandlat en lagkamrat på en träning. Trevlig kille alltså!

Every sky was your own kind of blue

Om två timmar (eller mer typ 1 o en halvtimme) är det Liverpool - Newcastle. Jag peppar genom att göra klart mitt teknik arbete och det går oväntat bra. Om jag har tur så hinner jag börja lite på SOn också.Jag tycker om min helt otroligt fejkade Liverpool/Torres tröja. Är det konstigt? Sån tur att Bellah har köpt en till fejkad LFC tröja till mig, fast med Gerrard's namn på :'] <3 Jag saknar förresten London, och Bellah som är där just nu <3

These reeling emotions they just keep me alive, they keep me in tune

Ja, ni som fullständigt skiter i fotboll&Liverpool kan skippa detta inlägg..


För mig är detta helt otroligt bra nyheter, för jag har vart jätterädd att Agger skulle skriva på ett kontrakt med nån annan klubb som det har snackats om. Daniel Agger är en av mina favorit spelare i Liverpool och jag är glad att Benitez äntligen ser till att han stannar! Ett plus i kanten är även att Gerrard äntligen är bra igen så han spelar på söndag :D

When you disappear, they won't remember your name then you'll fade away as someone takes your place in the in crowd

Wanted var hur sjukt bra som helst. Vilket jag aldrig trodde då jag egentligen inte gillar sådana typer av filmer. James McAvoy var lika bra som vanligt. Finns det någon roll han inte klarar av? Annars känns det lite konstigt just nu. För jag måste gå och lägga mig nu. Innan klockan är ens 1. Det måste nog nästan vara ett sorts rekord för mig när det gäller kvällar/nätter innan en dag då jag inte går i skolan. Men imorn ska jag gå upp 08.40. Möta Emma vid 09.55 och då ta en buss till Heron City där vi ska gå och se Hannah Montana. Vi behöver vara där tidigt bara för vi ska hämta ut våra reserverade biljetter >.< Men ska ändå bli skitnajs o se Hannah Montana filmen äntligen :D Okej, nu ska jag gå emot naturens lagar och gå och lägga mig.RSS 2.0