Tottenham - Liverpool

Det positiva: Premier League har äntligen börjat igen!
Det negativa: Liverpool förlorade sin första match.För det första spelade Liverpool inte särskilt bra, men sen fick jag även damp på domaren. Han dömde som en ko på crack. Inte för att jag vet hur en ko på crack dömer en fotbollsmatch men you get the point. Resultatet blev 2-1 till Tottenham.
Hoppas bara det går bättre mot Stoke på onsdag, den matchen spelas ju på hemmaplan med^^

Joseph Adam Jonas


Killen som jag har en ganska stor (läs: jättestor) crush på blir 20 år idag!
Grattis! <3Han är för härlig xD <3

den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat

Lite blandad dag idag. Tittade först på Ten Inch Hero och åt lite mer pizza. Tummen upp för Ten Inch Hero och pizza! Sen åkte jag till doktorn med mamma och doktorn var en bitch och jag hade lust med att slå till henne (: Åkte hem, åt lite mer pizza och sen kom Sofie hit. Vilket verkligen hjälpte när jag redan ätit onyttigt, haha. Vi åt chips, chokladbollar och glass medans vi titta på OC. Härligt <3 Men nu är jag ensam för hon åkte väl hem vid 12 tiden så jag ska titta lite på '10 things i hate about you'! Tummen upp för ett tv program som jag kan följa för att slippa tänka på hur jag skämt ut mig för jag är en idiot :) Nu ska jag sluta skriva här innan allt jag skriver bara blir mer fel!There's a lot that you don't notice when you read between the lines
The future's out of focus when you're blinded by the Light
It's the hope for all the hopeless in the worst of Trying Times
I resort to being speechless 'cause our love won't survive!

Oh I wish that I was looking into your eyes

Jag har aldrig riktigt lagt in några bilder från London. Så jag gör det nu, även fast det var i Oktober förra året. Det ska bli så jävla härligt att komma hem igen den 3 oktober.

Bild 1: You Me At Six, Astoria <3 No words needed..
Bild 2: "Are you looking for the Harry Potter wall?" <3
Bild 3: Kensington Gardens, Peter Pan staty. Ett av mina favoritställen i hela London. Älskar att gå dit.
Bild 4: Madame Tussauds ;)
Bild 5: Liverpool halsduk som impuls köptes för 6 pund i Camden för det var kallt. Älskar den <3


Saker som köptes. Kan inte hjälpa att jag lägger in lite bilder på godis o sånt, det var så jävla gott, haha.
Fast jag köpte ju mer sånt än det på bilderna. Plus massa varm choklad på Starbucks ;]+ you me at six hood.Rafa's 100 greatest PL games: No.1Underbar match! :'] Förvånar mig inte att den var nummer 1. Som den tönt jag är har jag faktiskt sett matchen flera gånger. De som gjorde mål var iaf Torres, Gerrard, Aurelio & Dossena om jag minns rätt :) Speciellt Dossena's mål var helt makalöst, det kändes som att det kom ur ingenstans. Iofs så fick Dossena bollen utav Pepe Reina (Målvakt LFC) och gjorde direkt mål, har jag för mig. Oh, underbar match. Underbara minnen. Skrev om matchen direkt efter den spelats här.

Och jag bloggar äntligen igen. Är det förvånande att det första jag skriver om är fotboll?

RSS 2.0