I'm like a puzzle but all of my pieces are jagged

Tävla med Miley Cyrus


Meet me in the corner where nobody else can see

Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär. Jag sparar ju mina pengar och allting. Men när min morbror skulle beställa lite saker från cdwow och jag såg att några små fina böcker var rätt billiga där. Ja då var jag ju liksom tvungen, visst?


Peter Crouchs självbiografi och JLS boken beställdes. Fina saker! Längtar tills de kommer! Ska bli intressant o läsa Crouch boken för han verkar vara så himla underbar (:Vad är det som du alltid går och väntar på? Vad är det som ska hända om ett tag? Man kan inte vara mer än kär. Allting som vi drömt är redan här.

I torsdags åkte Danmark ur vm efter en förlust mot Japan. Personligen tycker jag det är rätt sorgligt. Men jag får väl glädjas åt att det går bra för mitt älskade Spanien!

I första halvlek spelade Spanien otroligt bra. Det var i första halvlek med som deras 2 mål blev till. David Villa gjorde det första och Andres Iniesta det andra. Min personliga favorit var absolut Villa's mål. Torres var efter bollen, men precis när han ska skjuta den kommer Chiles målvakt och skjuter bort den. Bollen hamnar istället hos Villa som på cirka 40 meters avstånd skjuter in bollen lite lätt i mål. Det var iaf sjukt fantastiskt (: I andra halvlek gjorde Chile sitt mål, så resultatet var 2-1 till Spanien. Detta resultat höll i sig resten av matchen. Annars i andra halvlek hände inte så mycket. Inget utav lagen försökte direkt med något eftersom just då var de båda vidare.

2-1 resultatet till Spanien gör så att Spanien är vinnarna av gruppen och kommer därmed möta Portugal i åttondelsfinal. Vilket ska bli fett kul och se, men jag tror själv att Spanien slår Portugal. För Spanien är helt enkelt ett bättre lag, tycker iaf jag (:

Torres vart typ skadad pojke efter en från Chile knuffat till honom. Jag såg inte riktigt vad som hände så är fortfarande lite smått förvirrad över detta. Men han från Chile fick rött kort iaf^^ Nu är det bara och se om Torres kommer spela mot Portugal. Jag hoppas verkligen det, han får inte dra på sig nån skada nu igen. För även om han kanske inte har varit sitt bästa de två senaste matcherna, pga att han just kommit tillbaka från en skada, så behövs han ändå för Spanien. Det kan ni nog ändå inte säga emot.three lions on my chest, i know we can't go wrong, we're playing for England

Det finns en lycka över att England spelade bra och vann över Slovenien igår med 1-0! Sen finns det en inte lika stor lycka som heter att England möter Tyskland i åttondelsfinalen på Söndag. För hur mkt jag än tycker om England, och inte tycker om Tyskland så kan jag tänka mig hur det kan gå i den matchen. Men jag tror ändå på England. De kan klara det här!
Then something changes my world. The most beautiful guy, right in front of my eyes.

Jag är för trött för att skriva så mkt men 2-0 till Spanien mot Honduras. Jag gillar detta mycket. Båda målen av David Villa. Fernando Torres startade idag efter ha varit borta pga skada länge, det gillas. Det hade kunnat blivit hat-trick för Villa då han slog straffen som Spanien fick. Tyvärr, så missade han den. Men ändå vinst för Spanien så (y) Det negativa är väl att Spanien var lite tröga i sitt spel, men ofta var de precis lika bra som vanligt så!

Nu hoppas vi på att Spanien vinner mot Chile, och att Schweiz kryssar mot Honduras. Om de skulle vinna mot Honduras, får de gärna göra det med typ 1-0 bara. För vinner både Spanien och Schweiz sina resterande matcher ligger de på samma poäng, så då gäller det att Spanien har gjort mer mål! Och just nu leder de med 1 mål ;)


Om nånting låter helt galet är det bara för jag är sjukt trött efter jobbet idag. Troligen kommer jag lägga in fler bilder när jag orkar sitta och spara de på datorn, vilket jag inte orkar nu. Vet att ni inte direkt bryr er om mina fotbollsinlägg, men jag gillar dem så! (:
I won't let you know, your love is here, right here

Inte konstigt att jag alltid gillat Peter Crouch. Alla i min omgivning älskar typ honom.

"Han där långa borde komma in på plan."
"De borde ha låtit Crouch komma in tidigare."
"Där hade det varit perfekt att ha Crouch, då hade det blivit mål."
"Varför sålde Liverpool Crouch? Vem blev hans efterträdare? Han är ju så jävla bra, en sån ska man inte sälja."
"Crouch borde spela från start."


alla är från olika personer o det finns många många fler. Snart börjar jag nog räkna alla gånger jag får svara på frågor om Crouch haha.


awesome haha!


it's so magical, we'd be so fantastico

Agger & Crouchie ♥

Alltså jag älskar den här bilden så sjukt mycket, den är så himla söt.
De ser så glada ut och bilden gör mig glad. Sen älskar jag även det faktum att Crouch måste böja sig ner för att komma i samma höjd som Agger, haha aww <3 Söta pojkar!

Och lika glada som de ser ut att vara på bilden, typ lika glad är jag just nu. Bara pga Danmarks vinst. O så hoppas jag på Spansk vinst på måndag! <3


loving you is cherry pie

För mig var det här VMs bästa match hittills! Så jävla spännande, och det vart så sjukt många känslor iaf för mig. 1-0 till Kamerun efter 10 minuter. Felpass av en dansk back. Så jävla dåligt. Tyvärr blev inte det danska försvaret så himla mycket bättre. Det blev fler felpassningar och Kamerun fick några riktiga mål chanser. Fast i de flesta var det Kamerun själva som fuckade upp chansen till slut, de blev väl för besatta vid att göra mål. I Danmarks försvar tyckte jag faktiskt att det var Daniel Agger som gjorde bäst ifrån sig. Han verkade i just denna match läsa spelet lite bättre än de andra och gjorde inte flera felpassningar. Och det var typ felpassningarna som gjorde att det gick dåligt för Danmark för det mesta. Det och att spelet gick för sakta ibland. Trots detta gjorde iaf Danmark 2 mål. Bendtner och Rommedahl. Och missuppfatta mig inte, de förtjänade verkligen dessa mål. Danmark spelade verkligen bra, det var bara försvaret som ibland var lite halvbra bara. Men vafan, allt kan inte vara perfekt! Annars tycker jag nog själv att Rommedahl var Danmarks bästa spelare i den här matchen. Han gjorde så att spelet fördes framåt bra, och gjorde även så Danmarks anfall blev lite snabbare.

Väldigt fin match. Danmark förtjänade verkligen att vinna. De kämpade så jävla mycket genom hela matchen. Kamerun krigade som fan i början av första halvlek men de verkade bli trötta rätt snabbt. Speciellt efter Danmarks första mål. Jag själv har ett jävla glädjerus i hela kroppen nu efter matchen. Mitt hopp om att Danmark kan gå vidare blir bara större och större. Jag hoppas som fan på en vinst mot Japan på torsdag. Bara synd att jag inte kan se den pga sommarjobb. Annars måste jag säga, att jag upptäckt att jag tycker om Danmark mer än jag trodde. Jag har hela tiden trott att största anledningen till att jag tittar på deras matcher är Daniel Agger men det är fan inte så. Jag gillar verkligen Danmark och inte bara för den här matchen. Utan överhuvudtaget liksom, trots att jag låter jävligt dum just nu haha <3


Allmänt söt bild när en sån där unge som följer med spelarna ut (vad heter det nu igen?) sätter på Eto'os kaptensbindel^^


Kameruns första och enda mål.


Rommedahl efter hans mål! (:


Danmarks startelva <3
Och jag erkänner, denna bild är mest med för att jag ville ha med en bild på Daniel Agger^^I could really use a wish right now

Top Of The Pops sa det själv. 15e maj skulle vara min kärleksdag.
Den 15e maj såg jag honom, och det är inte varje dag man gör det.
Den 15e maj gifte sig även Daniel Agger med sin flickvän Sophie Nelson som han har en son tsm med.
Ganska ironiskt att allt hände den 15e maj.

(Ja, detta var typ bara jag som ville hitta en anledning till att äntligen lägga ut några bilder från bröllopet.)


Så fina Daniel Agger har gift sig och han var sjukt vacker på bröllopet. Sophie var också rätt vacker. Och att Daniel är gift nu är lugnt för mig, liksom det finns ju en sak som heter otrohet eller skilsmässa. Nej, jag driver bara. Jag önskar han och hans fru all lycka^^

When I get older I will be stronger. They'll call me freedom, just like a wavin flag.

Så, igår var typ dagen när allt gick fel? Eller ja, otippat mer exakt.

Slovenien 2 - 2 USA
Okej, det kanske inte var överdrivet otippat.

Tyskland 0 - 1 Serbien
Lite mer oväntat haha! Men sjukt härligt. Och när Tyskland missade straffen, underbart <3 Såg inte hela matchen men av det jag såg var Tyskland inte så bra, härligt o se :'] De kändes mänskliga!

England 0 - 0 Algeriet
Detta kändes oväntat innan matchen, för alla trodde typ att England skulle krossa Algeriet. Jag hoppades på det. Men fy helvete vad dåligt de spelade. Visst, England hade flera anfall men de var inga riktiga anfall för de hade inge koll vad de skulle göra eller någonting. Jag kände knappt igen spelarna. O så backlinjen den ska vi inte ens snacka om. För liksom, vilken backlinje? Nej helvete alltså. Algeriet skötte sitt försvar bra, o hade några anfall. Nu hoppas jag på att England vinner mot Slovenien! För isf kommer de troligen gå vidare, om jag räknat rätt. Hur det går mellan USA och Algeriet spelar ingen roll. Om jag räknat rätt som sagt haha.


In my head, I see you all over me.


Måste ägna några sekunder åt min crush på Daniel Agger. Bilden är gammal men ungefär så såg han ut efter Holland matchen i måndags, bara lite mer pumpad typ och i en annan tight tröja. Jag avled på sekunden. Damn, han är så jävla snygg.

(okej, nu slutar jag fangirla och är seriös fotbollsälskare istället)


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Argentina 1 - 0 Nigeria
Det enda jag egentligen vill säga om den här matchen är; jag förstår fortfarande inte grejen med Messi? Vad är det alla tycker är så fantastiskt med honom? Visst, han gör en del fina saker. Men det är inget som utmärker honom, flera andra gör samma bra saker. Sen verkar det som att alla allmänt dyrkar allt han gör, oavsett vad det är. O juste, jag grundar inte vad jag tycker på bara den här matchen.

England 1 - 1 USA
Damn, England hade förtjänat en vinst. Gerrards mål i början var alldeles fantastiskt och framspelet med. England hade matchen. Sen gjorde Green ett misstag, och jag tänker inte hata honom för det. För alla gör fan misstag, bara synd att det var ganska avgörande för matchen.


Finaste Steven Gerrard efter hans mål, och sedan efter matchen.

Tyskland 4 - 0 Australien
Jag kan inte säga att Tyskland var dåliga, för det var de inte och brukar inte heller vara. Australien hade inte en chans, tyckte nästan lite synd om de. Mitt problem med Tyskland är att jag allmänt ogillar Tysk fotboll och tyska fotbollsspelare. Deras spelstil känns som en jävla arbetsplats på nåt sätt. Eller som att de är några robotar som är inställda att spela på ett sätt.

Holland 2 - 0 Danmark
I första halvlek såg det fan ut som Danmark skulle kunna vinna. De hade övertaget. Sen kom andra halvlek och det jävla självmålet. En dansk spelare försökte sparka bort bollen, men den studsade på Daniel Agger och hamnade i danskt mål. Nästa mål var av Dirk Kuyt, vilket är rätt bra iofs. Han sprang fram och tog returen jävligt snyggt. Holland hade alltså övertaget i andra halvlek och förtjänade vinsten. Annars måste jag säga att jag tycker Daniel Agger var alldeles fantastisk. Han krigade som fan, och många kom knappt förbi honom.

Spanien 0 - 1 Schweiz
Även kallat vm's största skräll. Hur gick det här till egentligen? Spanien hade matchen. De hade anfall på anfall, men det blev aldrig mål. På något sätt verkade de tveka när de kom nära mål, och då blev allt en sekund försent. Så helt plötsligt får Schweiz ett anfall och sån jävla tur. Spaniens backlinje blir en stor röra typ och Schweiz gör ett mål. Dålig start för Spanien i VM men jag hoppas och tror på att de vinner resten av matcherna i gruppspelet. Sen hoppas jag även på att Fernando Torres kan spela från start snart. Han kom in i slutet av matchen och hade en del fina målchanser men hann aldrig få särskilt många chanser innan matchen var slut.


Målet och sedan Fernando Torres efter matchen.

Grekland 2 - 1 Nigeria
Okej, jag såg knappt matchen. Men jag tycker det var sjukt kul att Grekland vann. Och sen även att Kyrgiakos var med i startelvan. Grekland var bra och förtjänade vinsten, sen blir det extra kul att de fick göra sitt första mål i VM någonsin, och med det även sin första vunna match i VM.


Grekland.

Frankrike 0 - 2 Mexiko
Jävligt nice match. Mexiko hade övertaget och trots att det stod 0-0 rätt länge var det ändå sjukt kul att titta på. De hade riktigt fint spel. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förutom att jag tycker att Frankrike borde låtit Henry spela, för jag tycker att deras spel förändras en del och blir mycket bättre då oftast.


(Jag har inte sett på alla VM matcher av den förklaringen att jag tyvärr har ett liv utanför fotbollen. Och ja, jag gillar när fotbollsspelare tar av sig sin tröja men jag gillar även fotboll i sig)


I'm mad, really bad but don't tell my mum 'n' dad.Otroligt mkt bättre än originalet ;) och otroligt söt video, haha!


there's a storm that's raging through my frozen heart tonight

Nu ska jag se på Harry Potter för det är finast i världen. Precis som killen nedan. ♥


You can take a blue sky and turn it gray

Bara för att han är så jävla vacker så man skulle kunna falla isär betyder inte det att man måste falla isär. Men det gör jag, varje jävla gång jag ser honom. Och på sista tiden har jag sett honom lite för ofta. Med tanke på att han redan fått mig att gå sönder på alla möjliga sätt, dämpar inte detta smärtan direkt.

I'm looking at you from another point of view
I don't know how the hell I fell in love with you
I never wish for anyone to feel the way I dodetta inkluderar att jag faktiskt glömmer honom.


So come on and fly with me, as we make our great escape.


Holland - Danmark
I min värld; Dirk Kuyt - Daniel Agger
Dvs Liverpool spelare vs Liverpool spelare. De bara spelar för olika lag nu.

13.30
imorn iaf (idag då). Jag är fett pepp! Danmarks första match.
Jag gillar danmark. Och Daniel Agger. Mest Daniel Agger faktiskt.


So baby don't worry, you are my only.

Fattar ni att det är igång eller? VM har äntligen dragit igång! Fy fan vad jag har längtat efter det här! Enda sedan EM tog slut, och mitt liv fick en viss tomhet! Nu är mitt liv komplett igen då! Jag behöver såna här fotbollsfester då allting kretsar kring fotboll. Alla pratar om fotboll, alla tidningar skriver om fotboll, allt på tvn handlar om fotboll. You name it liksom! Imorgon blir det England-USA hos my friiieend! Nu blir det att se fram emot en underbar månad! Dvs 11 juni - 11 juli! Jag är så jääääävla pepp!!

Jag vet, det är en cola burk på bilden. Men jag gillar VM burkarna så!


My head speaks a language I don't understand


Skolavslutningsoutfit
Jeansjacka - Bik Bok
Klänning (fast jag använder som linne) - JC
Shorts - Gina Tricot

(Avslutningen var i tisdags, men jag är lite seg!)

We will be alright because we've got it all and it's all that is left inside. Let's just keep on talking.

Igår (dvs 8 juni, i tisdags) stack alla ettor i skolan till långholmsparken och firade att sommarlovet börjat. Det var nice med chill, grillning och sånt. Fin kväll med fint folk var det iaf! Jag var mest med folk från min parallell klass, men det var trevligt ^-^ Jag låter nog bilderna förklara ist! Dock tog jag inga egna så det blir random bilder från facebook. Varav jag är taggad på alla haha, inte hunnit titta de andra än x] (bra det låter verkligen!)
Hhaahha jag gillar sista bilden. Jag var lite fail/efter så jag var halvvägs till att göra nån cp min, men det ser ändå ut som jag gör en cp min hah!


There's no more tears to cry. It's just you and I, forever.

Idag köpte jag VM-bibeln som kommer med aftonbladet. Sedan jämförde jag tv-tiderna för vm-matcherna med mitt sommarjobbs schema. Av det jag vill se missar jag bara 1 Danmark match, 1 åttondelsfinal och det värsta av allt; finalen! Det var lite typiskt alltså, av alla matcher så ska jag missa finalen! Finns det chans att spela in? Nej! Aja får hitta nåt annat sätt att se den. Har iaf sommarjobb i 7 veckor, så ska inte klaga :)


EM finalen 2008! Jag hoppas och tror på att Spanien tar hem VM titeln med!

You know you love me, I know you care. Just shout whenever and I'll be there.Gick just in på Liverpools hemsida som vanligt. Det första jag ser är detta. Med tanke på alla spekulationer och hur det gick den här säsongen för Liverpool är jag inte direkt förvånad. Men samtidigt fick jag lite av en chock när jag går in och ser detta på hemsidan. Benitez lämnar klubben i förtid efter ha varit tränare för laget sedan 2004, vilket är ett gemensamt beslut av båda parter. Det är väl bara och tacka för alla fina ögonblick då. För det fanns väldigt fina som typ Champions League vinsten 2005 bland annat!

 

Liverpool har i nuläget inte hittat någon ny tränare, men letar för fullt (:

 


Came to the club not lookin’ for love. Out with my boys just havin’ some fun.


Ny video. Väldigt väldigt fin. Jag har fastnat på låten rätt rejält.
Och de är snygga pojkar (((:


So I hope you choke and die on every single lie.


And if one day you realize that I'm not there for you anymore,
remember that you're the one who pushed me away.


It's not up to me anymore. If you want me in your life, you'll find your way to put me there.Random quotes, men whatever. de passar.
I'm done with you.

RSS 2.0