Jag placerade dig i drömmen som jag borde ha glömt.

Blev onödigt långt inlägg förut. Idag är jag trött, men på bra humör. Förutom att jag blir sur på min dator. Nu ska jag träna på min svenska text om Skins. Egentligen skulle jag pluggat NO men jag råkade visst glömma boken på skolan, ojsan. Riktigt synd, ville verkligen göra läxan idag... Somnar typ snart, glömde sova igår med för jag titta på Gossip Girl. Lyckat, Matilda!


"She was using me to get to Maxxie. WTF!
Number one, he is homosexual and number two, he's gay."

Troligen ett av de klockrenaste citaten, jag älskar Anwar (&Skins) <3

I was just thinking how we don't have a song

Idag hade vi halvstudiedag så vi hade bara två lektioner! Jag stack hem i 20 min o sen åkte jag för att klippa&tona mitt hår^^ Luggen kanske blev lite kort men den växer ändå ut så (: Väl hemma har jag inte gjort mkt, skrivit klart&postat min läslogg och gjort so läxan. Kanske ska se på Gossip Girl nu, eller så lägger jag mig och läser. Jag sov ungefär 5 timmar inatt så det skulle vara skönt att sova inatt... Förresten så kommer snart nästa avsnitt av 90210 ut och då blir jag lycklig! Jag saknar det något otroligt, speciellt Ethan <3

Where rainbows end

När jag var i London förra året så köpte jag en bok (efter rekommendation av Daniella). Pga mina tårkanaler - som är extremt känsliga och speciellt typ varje gång jag öppnat denna bok - så har jag inte läst ut den förrän igår kväll. Trots mina tårkanalers känslighet så säger det ändå en del om boken ifall jag börjar gråta. Fast det förstås, den där boken fick mig arg, glad, ledsen och säkert 50 000 känslor till x] Nu kom jag inte till poängen heller som är att det är en väldigt bra bok, dock liiiite seg ibland (väldigt sällan) men så är det med de flesta böcker!

För att beskriva handlingen så står det några ord på baksidan av boken som beskriver den alldeles perfekt "Rosie and Alex - best friends or soulmates?". Jag tänker inte säga mer än att ni alla borde läsa den!

+ jag är helt kär i bokens framsida, haha!

I remember when we kissed I still feel it on my lipsEftersom vi alla känner till att den 11 april så är det min födelsedag så valde jag att sätta ihop en liten bild som beskriver precis vad jag önskar mig. Mamma&Pappa har fått en mycket mer detaljerad beskrivning men ni får nöja er med bilder (För ni är såå intresserade av att veta vad jag önskar mig). Bilden får mig oxå att inse att jag faktiskt inte önskar mig lika mkt LFC saker som Pappa fick det att framstå som. För att citera far min "Du gillar inte Liverpool va?", han skojade alltså lite. Och nej, jag har till min mammas förskräckelse tyvärr inte kommit in i perioden då man mest bara önskar sig pengar än.

Ni behöver inte undra över om jag glömt något för på önskelistan till mamma&pappa har jag skrivit typ 50 ggr att jag vill åka till London&Liverpool + se en LFC match, haha jag är söt jag (: Kan även lägga till en ganska viktig sak då jag önskar mig lite Torres saker; Jag tar mer än gärna emot självaste Fernando Torres med, hehe ;) <3This is a song for the broken hearted


Imorse fick jag ett sms från Joshi om att det idag är ett år sen vi träffades.
Ganska sjukt, jag saknar henne sjukt mkt.
Men oktober så! Då träffas vi för Jonas Brothers.
Förra året så träffades vi för Simple Plan (&Elliot Minor)!
I alla fall så bestämde jag mig för att snabbt sätta ihop en liten bild (:
Tyvärr, Bellah. Det fick inte plats med en bild på Chris, haha...
Nu kommer du väl anklaga mig för att vara elak :( Men Fuck it!
Men hoppas du inte har ändrat uppfattning om att jag är blond&kort (;
Living the Skins life, woho!
*Här ska det stå Abigails svordomar oxå men det orkar jag inte skriva*
Btw, jag måste prata med dig. Behöver säga en sak, eller nej kanske inte. För jag vågar inte :D


Chris, The one and only.

You disturb my natural emotions, you make me feel like dirt

Sitter och skriver min läslogg. Ska bara skriva en sammanfattning av det jag läst, vilket passar otroligt bra då jag ligger i boken där Hitler är runt 20 år. Är det normalt att jag önskar jag skulle skriva min läslogg på engelska? Jag kan sätta ihop meningarna på engelska men inte på svenska, det blir bara fel. Som allting annat med mig är det troligen fullt normalt. Efter det så börjar jag väl läsa min engelska läsloggsbok, den är ändå bara på 110 sidor typ, haha (: Idag trodde jag även att jag vaknade astidigt men sen kom jag på att man ska ställa fram klockan en timme idag så då blev det inte lika tidigt, haha, smart!Fotboll

Jag gissar på att de flesta såg matchen idag? Synd att Portugal aldrig gjorde nåt mål tkr jag iaf! Där fick ni också svaret på vilka jag hejade på, jag vet att Sverige är där jag bor och blabla men jag anser att Portugal är ett bättre fotbollslag. Så varför ska jag heja på Sverige? Portugal hade förtjänat att vinna, men det var roligt att titta på ändå. Dock så fick det mig att inse hur mkt jag saknar Liverpool matcherna, jag har inte sett en Liverpool match på säkert en vecka och nästa är inte förrän på lördag(!). Det är en jävla lång tid, men det är väl uppehåll just nu så jag får väl överleva...

If you're not the one then why does my hand fit yours this way?

Sitter och tänker medans jag har If you're not the one med Daniel Bedingfield på hjärnan. Med tanke på vilket ögonblick jag tänker på så är det inte så förvånande att just den låten är den jag har på hjärnan. Resten av den dagen skulle jag helst bara radera från mina tankar men just det ögonblicket vill jag bara tillbaka till..

Annars så har jag vart jättesugen på att se på nån film eller nåt hela dagen men aldrig kommit på vad jag vill se, alltså såg jag aldrig på nåt... Finns det ens någon logik i den meningen? Känner att jag saknar Filip&Fredrik så ska väl se på Boston Tea Party eller nåt! Troligen borde jag läsa men jag orkar inte, för övrigt så har jag inte läst på typ en vecka o_o Jag har bara varit för trött eller nåt.. Nu ska jag fortsätta släcka min törst med choklad för jag orkar inte gå ner till köket för att hämta något att faktiskt dricka! Smart..Söndagsparty med Filip&Fredrik


Jag vet inte hur det är med er men jag själv älskar Filip & Fredrik! Så behöver jag ens säga att 19 april är ett datum jag längtar efter? Jag känner på mig att deras nya program kommer bli grymt (som allting annat med dem)! Så kom ihåg att sätta på kanal 5 kl 21.00 den 19 april!
Någon annan som inte kan vänta tills premiären är?

Bilden är även en länk till Söndagsparty bloggen.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Har dansat hela dagen (3 tim i skolan + efter skolan). Jag är aptrött. Vill sova och ha helg. Men kul att träffa folk jag inte träffat på aslänge iaf (Y)
Idag är annars inte en så bra dag, jag hade hellre suttit hemma o tittat på Skins. En del folk är idioter & en del är s-k-i-t-s-n-y-g-g-a! I alla fall så hade jag väldigt kul med Michelle, haha. Igen så fick jag höra från någon helt okänd att det inte hörs som jag är från stockholm när jag talar. Jag brukar oftast få höra att det hörs som jag är från norrland. Men den här killen fråga ifall jag var från England, haha. Jag undrar vart han hade sina öron ifall han tyckte det hördes som jag hade dialekt som att jag var från England...but you, you never even saw me, you were far too busy otherwise.


Ibland kan filmer påminna oss om otroligt viktiga saker,
som att Alex Pettyfer är hur snygg som helst.

Och ja jag försöker låtsas som att det bra humöret jag fick av filmen håller i sig,
men det gör det inte.
Nu ska jag sova, nationella imorn i engelska, jag ser inte fram emot det. Fuck it!

Btw, jag såg äntligen på Wild Child & den var hur bra som helst <3


We’ve got all the time in the world to get a grip on the fact that we don’t last


Idag har jag haft hemkunskapsprov som gick jättebra! Vilket betyder att just nu så har jag inga läxor - iaf inte några som jag behöver göra nu. Så nu ska jag titta på nån tvserie (troligen Gossip Girl), läsa eller träna inför nationella i engelska! Snart ska jag äta pannkakor med :D Är inte det här med bloggar otroligt finurligt när ni nu får veta vad jag ska äta till middag tom! Ni kommer troligen ha stor nytta av den informationen i livet så imorn skriver jag nog in vad jag åt för frukost med! Puss. (Känn ironin i sista halvan av inlägget...)

Oh, baby, it's a wild world.


Sånt här gör en glad alltså :'] <3
Liverpool - Aston Villa

Nu ska jag duscha, plugga lite inför hemkunskapen och sen sova, är hur trött som helst!
För övrigt så smakar det tvål i min mun, dock är jag säker på att jag faktiskt tog tandkräm och inte tvål på min tandborste.

Thought I was the kind who had to live to lose.


Så, hade ingen blogglust igår. Humöret var egentligen bra hela dagen, förutom när jag kom hem. Fast att jag fick mitt Joe Jonas halsband av Bellah räknas inte in där ^_^ Gjorde egentligen inte så mycket igår, var i skolan som vanligt o sen skrev jag min läslogg i Svenskan när jag kom hem. Såg lite 90210 & Britannia High med <3 Ikväll kmr lite vänner hit men nu ska jag träna inför engelska uppsatsen i Nationella på onsdag och skriva en svenska text! Puss.

Btw, mitt Last fm program har äntligen börjat skrobbla min musik igen! Woho.
Den skrobbla inte alls under hela dagen igår, dock gjorde det ingenting nog med tanke på vad jag lyssnade på...

'Cause I love you, whether it's wrong or right

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?

[...]

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

Why does it rain?

Lång skoldag idag. Finns inte mycket att säga, eller jo. Sluta. Stirra. På. Mig. Så ja, humöret var inte på topp. Men vi fick iaf sluta tidigare idag då No läraren skulle iväg. Efter skolan stack jag till UNF för att märka att det inte var något. Vilket jag missat bara för jag inte hade hunnit titta min mejl idag -.-' Så jag fick gå till centrum och vänta på min buss där. Men det gjorde iaf inte så mycket för i centrum träffade jag på Adde & 2 av hans vänner så då gick tiden snabbare och det var roligt o vara med dem xD


Bilden är klickbar, och behöver jag ens säga att den är hur gammal som helst? xD
Hittade den på pappas dator^^


Yeah, it crushes my head when you call me your friend

You say hello, inside I'm screaming I love you
You say goodnight, in my mind I'm sleeping next to you.
You drive away from my car crash of a heart
And I don't know...

[...]

No, I can't find the words 'cause I lost them the minute
They fell out my mouth and it's love and I'm in it
So give me your lips and just let me kiss 'em
And let's get messed up and listen to probably...

[...]

I just wish there was so much more than that about me and you


What good is love?

I hope you know
In spite of everything this world has put us through
I loved you
And still do

It’s only growing pains, don’t you know, the only way to live is letting go.

Living the Skins life! (Copyright av en annan person)

Äganderätt på kille till vänster; maxie
Äganderätt på kille till höger; joshi

Nu finns det en del roliga saker i det här inlägget, enligt mig (som vanligt). Fast jag vill ha glass, igen. Så nu ska jag se på Skins eller plugga matte. Jag tror att det valet blir ganska enkelt...

I wanna feel like i'm out on a ledge, and lovin' myself.

Så nu tänkte jag skriva lite om min skoldag. Idag fick vi tillbaka G delen av vårt fysik prov, jag fick komplettera eftersom jag hade ett fel, verkligen anledning till ett K (Komplettering) istället för G på mitt papper. Sedan hade vi ingen hemkunskap heller för läraren var inte där, vilket betyder sluta tidigare då det är sista lektionen på måndagar. Sååå synd med tanke på att jag skulle ha prov ;) Sen ska ju Jonas Brothers komma tillbaka till Sverige i Oktober. Inte så mycket intressant idag alltså (host). Förutom att jag då självklart är helt jävla överlycklig över att JB kommer tillbaka. Men nu ska jag gå och se på eh ingenting alls, en tvserie bara som jag inte alls nämnt i varje inlägg! <3

I wanna live like every day, is the last day, the last day of my life.Resten av mina favoritlåtar från Britannia High Soundtracket (:
Jag rekommenderar verkligen att ni lyssnar på alla 3 låtar.
Även att ni tittar på den här videon som är en annan video till en av låtarna i det här inlägget.
Mycket Britannia High men det kan inte hjälpas, jag är helt fast vid soundtracket.
Det enda jobbiga med Britannia High är att allting utspelar sig i London, det vill säga alla ställen jag saknar ;)

There’s a missing person.


En av de låtarna som är min drog just nu!
Danny som sjunger, eller ja Mitch Hewer egentligen då (: <3
Videon är på över 6 min eftersom det är annat från avsnittet med också och inte bara "musikvideon".

Britannia High - Missing Person

Wake Up! Wake Up! It'll be allright.

Igår var Johanna, Nina & Emma här. Vi tittade på melodifestivalen (där fel låt vann! E.M.D. eller Måns, ftw!) och lite annat, kul var det iaf (: Samma personer kommer över nästa helg för mina föräldrar är borta igen ^^ Jag kanske lägger upp mer bilder sen för nu måste jag plugga inför hemkunskapen imorn och skriva färdigt min läslogg i svenskan. s'later!

Manchester United - Liverpool

Om du tittar på fotboll så förstår du nog precis hur den här matchen var för mig. Det var en sådan här match då jag verkligen förstod varför det just är Liverpool som är mitt favoritlag. Dem spelade helt fantastiskt hela matchen och Man Utd var verkligen inte bra alls. 4-1 blev det till Liverpool, och dem förtjänade det verkligen. Annars var det här en av de roligaste fotbollsmatcherna jag sett, om man nu kan använda ordet rolig. Händelserik kanske. Straff för båda lagen, en i Man Utd fick rött kort. Aurelio (LFC) sköt ett mål när han sköt en frispark. Gerrards reaktion när han satte straffen var underbar och jag fick mig ett gott skratt. Helt underbart.

You'll never walk alone.


You used to like red and now you like blue

Sitter här och skriver på min läslögg för svenskan. Den ska bara vara enkel för jag ska skriva den avancerade i engelskan. Men hur enkelt är enkelt? Jag läser en biografi så jag behöver inte göra samma läsloggsuppgifter som alla andra, jag ska istället reflektera kring personen/personerna i boken mest. Förresten så är biografin jag läser Adolf Hitler av Bengt Liljegren, jag tycker den är hur bra som helst så jag rekommenderar den stort! Men får väl skriva klart min läslogg lite snabbt nu så jag kan se på Britannia High sen innan Liverpool - Manchester United matchen (: På något sätt ska jag hinna med att handla idag med innan mina små vänner kommer ;) Men jaja, jag hinner nog eller det måste jag göra för aldrig att jag missar LFC - Man U matchen! <3Oh, why is there a gap where you used to fall?

Så nu har Matilda skaffat en ny blogg igen (:  nasty habits är namnet denna gång, självklart från en you me at six låt ^.^

Annars idag så har det inte hänt så mycket, det var 2 nationella prov i engelska, läs&hörförståelse. Men det gick nog bra!
Efter skolan har jag mest ätit glass (haha, love it!) och inte gjort så mycket mer, fixat med bloggen och sådär.
Har snart äntligen episod 3 av Britannia High på datorn så då ska jag se det. Soundtracket till Britannia High har jag lyssnat på hela dagen och jag älskar det! Sen en annan serie jag nyligen börjat se på är Skins, så jävla bäst ^_^ Men jag har sett klart säsong 2 så jag vågar inte riktigt börja kolla på säsong 3 då det är nya karaktärer och så!
Min favorit karaktär är självklart Maxxie Oliver, han är helt underbar plus att han är riktigt söt ;) Mitch Hewer som spelar Maxxie är även med i Britannia High, där han spelar danny!

Förresten så är det Maxxie (Mitch Hewer) på bilden i min header!
RSS 2.0