It’s only growing pains, don’t you know, the only way to live is letting go.

Living the Skins life! (Copyright av en annan person)

Äganderätt på kille till vänster; maxie
Äganderätt på kille till höger; joshi

Nu finns det en del roliga saker i det här inlägget, enligt mig (som vanligt). Fast jag vill ha glass, igen. Så nu ska jag se på Skins eller plugga matte. Jag tror att det valet blir ganska enkelt...

Kommentarer
Postat av: danni

jag vill inte veta varför de har stoppat sina händer i deras brallor, men jag kan däremot medge att du hade rätt om hans bröst.



...

2009-03-17 @ 18:03:36
URL: http://excepti0nal.blogg.se/
Postat av: bells (:

ÅHHH! min älskade pojke <3 (jag tittar på honom nu. "it's like an episode of the fucking OC in here". han är så fin och så underbar och lovely och åh maxie jag hittar inte ord för hur mycket jag tycker om honom)



och maxxie med dubbel x, ja, han är fin han med. lilla mitch & lilla joe.

jag gillar inte att min joe'bäbis har tröja på sig. tycker han borde ha tagit av sig den precis som mitch har gjort. åh vad fina de är alltså. mitch är lite (läs: mycket) vältränad. det är joe med, bara att det inte syns justnu. jag borde verkligen sluta svamla nu..

2009-03-17 @ 18:13:40
URL: http://brandnewgame.blogg.se/
Postat av: bells (:

jag kan inte slita mig från bilden. så enkelt är det bara. ser justnu på chris's avsnitt från säsong ett av en anledning; tröjan är av en jävla massa. sånt gillar vi.



vet du vad det roliga är att justnu tycker jag synd om tony. (han blev precis nedslagen i effy's avsnitt. bytte avsnitt om jag säger så)



chris's sugarcube pyramid är nog fan det finaste jag sett. jag vill ha en sån. :( kan du bygga en åt mig?

2009-03-17 @ 18:18:29
URL: http://brandnewgame.blogg.se/
Postat av: bells (:

HAHA tony pajade precis pyramiden och det är så klockrent. chris's min är så jävla underbar. jag älskar min pojke. men det har du nog förstått nu.

tror alla andra har det med, plus att de nog insett att jag är galen och sjuk i huvudet. jag är allvarligt besatt av chris miles och joe dempsie. åhhh. maxie, kan du rädda mig från min besatthet? :(

2009-03-17 @ 18:20:49
URL: http://brandnewgame.blogg.se/
Postat av: bells (:

maxie, bara en kommentar till.



vad tror du sjukdomen jag (läs: jag OCH du) lider av? liksom, vi har ju OJD och MS (mcfly syndrome) men vad heter sjukdomen som innebär att man är besatt av skins och allt det där?

<3

2009-03-17 @ 18:22:08
URL: http://brandnewgame.blogg.se/
Postat av: Julia

JAG VILL HA CHRIS:(

2009-03-19 @ 21:08:07
URL: http://godjuljulia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0