And no one even knew it was really only you

Lyckan kom i en av de sista minutrarna. Ganska tuff match, dock mållös. Både Liverpool & Aston Villa spelade bra, speciellt i första halvlek. Fast i den 93e minuten så ger Aston Villa Torres en chans som man inte ska ge någon som Torres ifall man är motståndarlaget. Självklart går bollen in i mål och resultatet blev 0-1 till Liverpool.

I och med det målet så blev även Torres den som snabbast i Liverpools historia nått 50 liga mål.
Det tog honom 72 matcher att nå 50 strecket. Sam Raybould & Albert Stubbins som ligger på "andra platsen" nådde båda 50 efter 80 matcher. Men Sam spelade i Liverpool i början av 1900-talet och Albert runt 1950 så de är inte särskilt aktiva spelare just nu. Dock är det ganska häftigt att de lyckats hålla rekordet så jävla länge. Den enda spelaren som spelar just nu i Liverpool som finns med på listan är Steven Gerrard och det tog honom 281 matcher att nå 50, dock är han mittfältare och inte striker så (: